monitored
image description

Generisk Tenormin

image of Generisk Tenormin

Tenormin används för att behandla kärlkramp (bröstsmärta) och hypertoni (högt blodtryck). Det används också för att behandla eller förebygga hjärtinfarkt. Köp generisk Tenromin säkert och i diskret förpackning hos oss.

OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
60 piller 50mg 1296.4 kr 1054 kr 17.57 kr add
90 piller 50mg 1745.2 kr 1414 kr 15.71 kr add
120 piller 50mg 2196.4 kr 1774 kr 14.78 kr add
------------- ------------ ------------ --------------- --------------- -----------------
60 piller 100mg 1408 kr 1144 kr 19.07 kr add
90 piller 100mg 1858 kr 1504 kr 16.71 kr add
120 piller 100mg 2308 kr 1864 kr 15.53 kr add

Tenormin rekommenderas till personer med högt blodtryck (hypertoni). Det används också för att behandla bröstsmärtor, relaterade till kranskärlssjukdom. Tenormin är också användbart för att bromsa och reglera vissa typer av onormalt snabba hjärtfrekvenser (takykardi). Andra användningsområden för Tenormin inkluderar förebyggande av migrän och behandling av vissa typer av tremor (familjär eller ärftlig tremor).

Bruksanvisning

Tenormin bör tas före en måltid eller vid sänggående.

Förvaring

Förvara Tenormin i rumstemperatur, ca 25 ° C. Förvaras åtskilt från värme, fukt och ljus. Förvara inte i badrummet. Håll Tenormin oåtkomligt för barn och avskilt från husdjur.

Eventuella biverkningar

Få akut medicinsk hjälp om du har några av dessa tecken på en allergisk reaktion: nässelfeber, andningssvårigheter, svullnad av ansikte, läppar, tunga eller svalg. Ring din läkare omedelbart om du har några av dessa allvarliga biverkningar:
• långsamma eller ojämna hjärtslag
• illamående, yrsel eller svimning
• andnöd
• svullnad av vrister eller fötter
• magont, feber, aptitlöshet, mörkt urin, mörk avföring, gulsot
• depression
• kall känsla i händer och fötter
Mindre allvarliga biverkningar kan innefatta:
• minskad sexlust, impotens eller svårigheter att få en orgasm
• sömnproblem
• trötthetskänsla
• ångest eller nervositet

Försiktighetsåtgärder

Om du har kärlkramp (angina pectoris) eller har en hjärtsjukdom (tex. kranskärlssjukdom, eller högt blodtryck) ska du inte sluta användningen av detta läkemedel abrupt utan att först rådfråga din läkare. Ditt tillstånd kan bli värre när läkemedlet plötsligt stoppas. Om din läkare beslutar att du inte längre ska använda detta läkemedel måste du gradvis minska din dos enligt läkarens anvisningar. När medicineringen har stoppats är det rekommenderat att du tillfälligt begränsar fysisk aktivitet för att minska ansträgning på hjärtat.

Missad dos

Försök att inte missa några doser. Om du missar en dos och kommer på det samma dag, ta då dosen så fort du kommer på de. Om du inte kommer ihåg förrän nästa dag, hoppa då över den missade dosen och fortsätt sedan som vanligt. Ta aldrig två doser samtidigt.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

 

image description

Relaterade Produkter