monitored
image description

Om oss

Apo101 är ett svenskt online apotek vars viktigaste uppgift är att erbjuda dig som kund det absolut bästa inom medicin på internet. Vårat huvudfokus ligger på impotensmedel eller som det även kallas potensmedel som t.e.x Levitra, Kamagra, Sildenafil och Cialis, medicin som för många män kan anses "pinsamt" att söka läkarhjälp för. Läkarna som arbetar för oss är specialiserade i att konsultera med sekretess-sinnade personer och förskrivning av populära mediciner. Dessa läkemedel, som ibland kallas "pinsamma", skrivs ut dagligen av våra läkare och apotekare!

Som kund hos oss kan du:

• Glädjas av vår fullständiga sekretesspolicy och anonymitet.

• Spela en aktiv roll i din egen hälsa.

• Må bra av professionell konsultation helt utan kostnad!

Våra läkare är här för att hjälpa dig att fatta dina medicinska beslut. De ger dig en professionell konsultation, likvärdig ett personligt läkarbesök, så att du kan bestämma vilken behandling som är rätt för dig. Tillsammans med oss kan vi gemensamt hitta den bästa medicinska lösningen för just dig. Internet har möjliggjort för  patienten att kunna forska om hans / hennes egna hälsoproblem och självständigt upptäcka tillgängliga alternativ för olika behandlingar. Vi uppmuntrar dig att granska all information inför ett beslut om att beställa en produkt.

Många patienter föredrar att vara anonyma vid ett samråd på internet i stället för en privat konversation med ens egna läkare. Alltså är det till patientens fördel att kunna konsultera våra läkare på internet eftersom att många patienter har stor oro av att diskutera sina diagnoser. Det är inte vår ståndpunkt att internet någonsin skulle kunna ersätta vikten av att träffa en läkare personligen. Det är viktigt att du överväger en fullständig fysisk undersökning för att kunna utvärdera möjliga orsaker till ditt problem. Utgivningen av medicineringen ersätter inte behovet av en fysisk undersökning.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring vår e-butik.

E-mail: [email protected]

Telefon: +390110709208

Telefon US: 18188581596