monitored
image description

Generisk Ismo

image of Generisk Ismo
Generisk Ismo är den mest effektiva smärtlindring av bröstsmärtor (kärlkramp).
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
60 piller 40mg 1409.2 kr 1144 kr 19.07 kr add
90 piller 40mg 1970.8 kr 1594 kr 17.71 kr add
120 piller 40mg 2518 kr 2026 kr 16.88 kr add

Ismo är en nitratvasodilator som används för att förhindra angina (bröstsmärtor) som orsakas av hjärtsjukdom. Det fungerar genom att vidga blodkärlen i kroppen vilket minskar belastningen på hjärtat och hjälper till att lindra bröstsmärtor.

Bruksanvisning

Detta läkemedel bör tas två gånger dagligen, med 7 timmars mellanrum mellan varje dos. Den första dosen ska helst tas på morgonen, såvida personern inte fått andra instruktioner från sin läkare. Använd Ismo enligt anvisningar från din läkare. Sluta inte plötsligt att ta Ismo då de kan bidra till ökad risk för biverkningar som tex. angina attacker. Om du måste sluta med Ismo eller tillägga ett nytt läkemedel kommer din läkare att minska din dos gradvis.

Förvaring

Förvara i rumstemperatur, 25° C. Håll borta från värme, fukt och ljus. Förvara inte i badrummet. Håll Ismo oåtkomligt för barn och avskilt från husdjur.

Missad dos

Om du missar en dos av Ismo, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för din nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

image description

Relaterade Produkter