monitored
image description

Mintop 5% Forte

image of Mintop 5% Forte
Håravfall sker ofta hos män någon gång i livet. Mintop Forte 5% är en medicin som används för att förhindra problemet. Stimulera återväxten nu med en enkel behandling!
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
1 flaska 5% 631.6 kr 520 kr 520 kr add
2 flaskor 5% 1081.6 kr 880 kr 440 kr add
3 flaskor 5% 1475.2 kr 1198 kr 399.33 kr add
4 flaskor 5% 1925.2 kr 1558 kr 389.50 kr add

Mintop Forte 5% (Minoxidil) är en medicin som används för att förhindra ytterligare håravfall hos män. Formulan fungerar genom att stimulera blodkärlen i hårbotten som i sin tur stärker hårsäckarna. Med regelbunden användning av medicinen kan Mintop Forte 5% också börja tillväxt av nytt hår.

Bruksanvisning

Skölj håret före användning för att avlägsna smuts och torr hud från hårbotten. Applicera en liten mängd av Mintop Forte 5% i hårbotten och massera medlet försiktigt in i huden. Låt medicinen verka i några minuter före sköljning. Var försiktigt med att inte låta medlet komma i kontakt med ögonen. För bästa resultat använd Mintop Forte 5% enligt din läkares anvisningar.

Biverkningar

Biverkningar som kan uppstå när du använder Mintop Forte 5% är:

• Huvudvärk

• Torr hårbotten

• Irritation eller klåda i hårbotten

Sluta omedelbart användningen av Mintop Forte 5% och kontakta din läkare om du upplever yrsel, svaghet, bröstsmärtor, oregelbunden hjärtrytm, eller om du har tecken på en allergisk reaktion som t.ex. nässelutslag, svullnad, svårt att svälja eller problem med andningen. Vissa biverkningar kan kräva att du minskar användningen eller dosen av läkemedlet. Om du har de mer allvarliga symptomer bör du uppsöka en läkare omedelbart.

Observera

Om du har sår på huvudet eller någon annan slags skada ska du inte applicera Mintop Forte 5% på huden. Det är också viktigt att förhindra läkemedlet från kontakt med slemhinnor, såsom ögon, öron, näsa eller mun. Om du är laktosintolerant eller har en tumör som påverkar binjurarna ska du inte använda medicinen. Om du har hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, kärlkramp, hjärtproblem, nedsatt njurfunktion, om du är äldre eller ett barn ska du informera din läkare innan du använder dig utav Mintop Forte 5% eftersom din dos kan behöva regleras för att förhindra eventuella komplikationer. Följ de instruktioner som du fått av din läkare eller apotekspersonal i samband med läkemedlet. Dosering kan variera från person till person beroende på de tillstånd som behandlas. Det är viktigt att du alltid informerar en läkare om ditt hälsotillstånd och om de mediciner du eventuellt tar innan du påbörjar en ny medicin. Om du är gravid, ammar eller om du har några allergier tala med din läkare innan du använder detta läkemedel.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

image description

Relaterade Produkter