monitored
image description

Generisk Altace

image of Generisk Altace
Altace används för behandling av hjärtsvikt och högt blodtryck. Behandlingen förhindrar även hjärtinfarkt, stroke och dödsfall. Altace fördröjer utvecklingen av njursvikt hos patienter med diabetes.
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
60 piller 5mg 1296.4 kr 1054 kr 17.57 kr add
90 piller 5mg 1858 kr 1504 kr 16.71 kr add
------------- ------------ ------------ --------------- --------------- -----------------
60 piller 10mg 1520.8 kr 1234 kr 20.57 kr add
90 piller 10mg 2083.6 kr 1684 kr 18.71 kr add

Detta läkemedel ger dig lägre blodtryck genom att minska produktionen av angiotensin II, vilket avslappnar de arteriella musklerna och vidgning artärerna. Altace används för behandling av hjärtsvikt och högt blodtryck (hypertoni). Behandlingen förhindrar även hjärtinfarkt, stroke och dödsfall. Altace fördröjer utvecklingen av njursvikt hos patienter med diabetes.

Bruksanvisning

Den vanliga dosen av Altace är 2,5-20 mg som tas dagligen, antingen som en engångsdos eller uppdelat till två doser. Läs bipacksedeln som medföljer medicinen.

Förvaring

Förvara detta läkemedel i rumstemperatur i en stängd behållare, borta från värme och ljus.
Förvaras utom räckhåll för barn.

Missad dos

Försök att inte missa några doser. Om du missar en dos och kommer på det samma dag, ta då dosen så fort du kommer på de. Om du inte kommer ihåg förrän nästa dag, hoppa då över den missade dosen och fortsätt sedan som vanligt. Ta aldrig två doser samtidigt.

Läkemedelsinteraktioner

Läkemedelsinteraktioner kan resultera i oönskade biverkningar eller förhindra ett läkemedel från att göra sitt jobb. Vissa läkemedel eller medicinska tillstånd kan interagera med denna medicin. Informera din läkare eller apotekspersonal om alla receptbelagda och receptfria läkemedel som du använder.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

 

image description

Relaterade Produkter