monitored
image description

Frågor & svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får från våra kunder.

Kontakta gärna kundtjänsten om du inte hittar något svar på din fråga.

Klicka på frågan för att se svaret.

 • Hur gör jag en beställning?

  När du valt produkten du vill köpa klickar du på Lägg till i kundvagn. Du blir då omdirigerad till kundvagnen där du kan se över produkten du valt (produktens namn, dosering kvantitet och pris). Om någon produkt skulle finnas i kundvagnen som du inte vill köpa, klicka på den gröna Ta bort-ikonen. Efter att du sett över dina varor i kundvagnen klickar du på Beställningsformulär för att utföra din beställning. I beställningsformuläret fyller du ut den relevanta informationen för att utföra ditt köp samt väljer fraktmetod. Efter att du klickat på den gröna ikonen Skicka beställningen kommer du få ett bekräftelse e-mail där du kan granska din beställning. Du får ytterligare ett e-mail från vår butik när beställningen godtjänst.

 • Vad händer när jag gjort min beställning?

  En legitimerad läkare kommer att se över den information du angett och antingen godkänna eller avböja din förfrågan. En avböjd förfrågan kan bero på att ditt medicinska tillstånd inte passar med de läkemedel du valt. Om medicinen godkänns kommer läkaren att skriva ut receptet och skicka det till ett apotek för att sedan skickas till dig via en budfirma.

  Ditt recept kommer att innehålla en bipacksedel som förklarar användningen, dosering, samt förebyggande information om din medicin. Du kommer också att få kontaktuppgifter till apotekaren som fyllt medicinen om du har ytterligare frågor eller funderingar efter de att du fått din medicin. Efter att du gjort din beställning kommer du att kunna följa processen genom att logga in på Mitt konto på vår sida. Vi skickar ett e-postmeddelande till dig med budfirmans spårningsnummer, om tillgängligt, så att du enkelt kan följa din egna beställning.

 • Vad har ni för säkerhetsregler?

  Vårat online ordersystem använder det senaste inom säker krypteringsteknik. Alla personliga uppgifter samt all kreditkortsinformation som uppgers av kunden hanteras med den högsta nivån av säkerhet. Vårat system har också skyddsåtgärder för att skydda mot kreditkortsbedrägerier. Försök till bedrägeri kommer att polisanmälas.

 • Hur fungerar en konsultation på internet?

  Online konsultation är ett nytt koncept i vården som använder Internet för att förbättra patienternas tillgång till läkare och medicin. Patienten erhåller inte en traditionell fysisk undersökning av läkaren, utan snarare kompletterar ett frågeformulär på internet och kommunicerar med läkaren som använder vårt säkra online-verktyg för kommunikation. Online konsultation kommer aldrig att ta över traditionell läkarvård. Den ger patienten valmöjligheten att få behandling för ett begränsat antal villkor som, under vissa omständigheter, inte kräver en fysisk undersökning. Online konsultation är gratis.

 • Är detta lagligt?

  Apot101.com arbetar för att överträffa gällande regler av leverans av hälso-och sjukvård via internet. Vårat företag använder endast legitimerade läkare. Våra apotek är licensierade att skicka medicin till alla länder i världen och sysselsätter licensierade apotekare att förse dig med den högsta kvaliten. All medicinering erhålls från legitima läkemedelsgrossister, så du kan vara säker på att du får samma kvalitet på medicin som du får på ditt vanliga apoteket.

 • Vilka receptbelagda läkemedel säljer ni?

  Vi erbjuder endast läkemedel som kan förskrivas från online konsultationer, därför erbjuder vi ett mycket begränsat antal läkemedel. Inga legitima medicinska företag kommer någonsin att erbjuda narkotika via internet. De läkemedel som finns på vår hemsida kräver inte en fysisk undersökning. En grundlig genomgång av din sjukdomshistoria är tillräckligt.

 • Vad är era fraktkostnader och policys?

  Vi fraktar till de flesta länder i världen. Om du inte kan välja ditt land vid utcheckningen vänligen kontakta kundtjänst. När apoteket mottagit din beställning kommer det att hanteras så snabbts som möjligt. Kostnaden för frakt anges i beställningsformuläret, för nuvarande 185 kronor. Din beställning är alltid försäkrad, vilket ingår och är gratis. För beställningar som överstiger 2200 kronor är FRAKTEN GRATIS. Leveranstid 3-5 arbetsdagar. För sexleksaker så är fraktiden 10-21 arbetsdagar. Kom ihåg att ta med dig legitimation när du hämtar upp ditt paket.

  Avbokningsregler: Du kan makulera din beställning innan din beställning skickats till apoteket genom att kontakta kundtjänst via telefon eller live chat. Vi kan inte makulera beställningen efter att produkten skickats ut.

 • Kan jag återlämna min medicin och få pengar tillbaka?

  Apotek måste kunna garantera kvaliten på produkterna som säljs, därför är det mot lagen att annullera medicinska köp. En annullering eller ändring av beställning kan endast ske via telefon eller live chat, innan beställningen godkänts och skickats till ett apotek. Om en avbokning sker efter att beställningen blivit godkänt och receptet har fyllts på men det ännu inte har fraktats till dig tillkommer en avgift på 10% från de fulla beloppet. Om din produkt levererats till dig och förpackningen är sönder, tabletterna krossade eller någon annan allvarlig skada skett produkten skickar vi en ny produkt till dig utan extra kostnad.

   

 • Hur får jag bonusar om jag beställt hos er innan?

  Om du redan har gjort ett köp hos oss, logga in på Ditt konto med ditt valda användarnamn och lösenord. Välj dina produkter som vanligt och gå sedan till utcheckningen. Som återkommande kund får du alltid 5% extra rabattpiller, detta läggs på andra erbjudanden! Det lönar sig att vara kund hos oss!

 • Varför är min nuvarande beställning i en annan form / färg än sist?

  Färg och form kan endast ändras på generiska läkemedel. Apo101 erbjuder både äkta och generiska alternativ. Generiska mediciner är tillverkade och distribuerade utan patent. Därför kan färgen och formen på pillret ändras, då dem kan ha olika distrubenter. Även om formen eller färgen ändrats är innehållet och effekten alltid av samma kvalitet.

 • Jag bor inte i Sverige, fraktar ni utomlands också?

  Ja.

 • Jag beställde min produkt med EMS eller rekommenderad post, hur kan jag spåra min beställning?

  Vi förser dig med ett spårningsnummer via Mitt konto på Apot101.com. Gå in på postens hemsida och där hittar du 'Spåra brev, paket och pall'. Skriv in ditt spårningsnummer i fältet så kommer information om din beställning att uppstå. Tänk på att denna information bara är tillgänglig några dagar innan leverans. Ditt paketet kommer att leveraras till ditt närmaste postombud. Du kommer att få en lapp i brevlådan från posten när du kan hämta upp ditt paket.

 • Varför skiljer priset på webbsidan och det som är draget från mitt konto?

  För din bekvämlighet visas priserna i SEK. Vår sida använder sig dock utav ett amerikansk dollar betalningsrörelsesystem som kan ha daglig förändring i växelkursen. Pga valutaskillnader som kan ske mellan beställningsprocessen tills de att betalningen är slutförd kan de ske en mycket liten skillnad mellan de pris som visas på beställningsformuläret och de beloppet som dras från ditt konto.

 • Jag är intresserad av att vara återförsäljare av sexleksaker, hur går jag tillväga?

  För partihandel ( minst < 20 stycken/vara) kontakta oss via email:

  [email protected]

 • Var är era sexleksaker tillverkade?

  De sexleksaker vi säljer tillverkas och skickas i från Japan om inte annat uppges.


  De håller därför mycket hög kvalité.