monitored
image description

Generisk Cordarone

image of Generisk Cordarone

Cordarone används för att behandla takyarytmi vilket kan vara en mängd olika typer av snabba och onormal hjärtrytmer. Köp generisk Cordarone säkert och i diskret förpackning hos oss.

OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
60 piller 100mg 1252 kr 1018 kr 16.97 kr add
90 piller 100mg 1745.2 kr 1414 kr 15.71 kr add
120 piller 100mg 2226.4 kr 1798 kr 14.98 kr add

Cordarone används för att behandla takyarytmi vilket kan vara en mängd olika typer av snabba och onormal hjärtrytmer. Detta läkemedel används för allvarliga rytmrubbningar när andra behandlingar inte är effektiva eller inte kan användas.

Bruksanvisning

Cordarone kommer med en bipacksedel, läs den noga och läs den varje gång du får påfyllning av Cordarone. Cordarone tas bäst tillsammans med mat. Det är viktigt att vara konsekvent med läkemedlet, därför bör du alltid ta Cordarone med mat om det är så du brukar göra. Om du föredrar att ta läkemedlet på tom mage borde du fortsätta med det. Använd Cordarone enligt anvisningar från din läkare. Kontrollera etiketten på läkemedlet för exakta doseringsanvisningar.

Förvaring

Förvara detta läkemedel i rumstemperatur i en stängd behållare, borta från värme och ljus.
Förvaras utom räckhåll för barn.

Missad dos

Försök att inte missa några doser. Om du missar en dos och kommer på det samma dag, ta då dosen så fort du kommer på de. Om du inte kommer ihåg förrän nästa dag, hoppa då över den missade dosen och fortsätt sedan som vanligt. Ta aldrig två doser samtidigt.

Läkemedelsinteraktioner

Läkemedelsinteraktioner kan resultera i oönskade biverkningar eller förhindra ett läkemedel från att göra sitt jobb. Vissa läkemedel eller medicinska tillstånd kan interagera med denna medicin. Informera din läkare eller apotekspersonal om alla receptbelagda och receptfria läkemedel som du använder.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

 

 

image description

Relaterade Produkter