monitored
image description

Generisk Retin-A

image of Generisk Retin-A
Generisk Retin-A är ett av de mest populära läkemedel för behandling utav akne. Köp generisk Retin-A säkert och i diskret förpackning hos oss.
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
5 tuber 0.025% 1183.6 kr 964 kr 192.80 kr add
10 tuber 0.025% 2074 kr 1672 kr 167.20 kr add
15 tuber 0.025% 2958.4 kr 2380 kr 158.67 kr add
------------- ------------ ------------ --------------- --------------- -----------------
5 tuber 0.05% 1295.2 kr 1054 kr 210.80 kr add
10 tuber 0.05% 2320 kr 1870 kr 187 kr add
15 tuber 0.05% 3335.2 kr 2680 kr 178.67 kr add

Varje tub av Retin-A innehåller 30 gr.

Generisk Retin-A (tretinoin gel 0,1 %) är en medicin som används för att behandla måttlig till svår akne som är vanligt hos ungdomar, men även hos äldre personer. Medicinen huvudsakliga ändamål är behandling utav akne, men Retin-A kan även behandla pormaskar, missfärgning av hud samt åldersfläckar. Retin-A är ett väldigt populärt läkemedel och har funnits på marknaden i över 30 år.

Bruksanvisning

Retin-A ska användas en gång per dag, helst på kvällen innan sänggående. Tvätta och torka ansiktet innan du applicerar krämen. Applicera ett tunt lager av medicinen på det drabbade området. Retin-A är avsedd för utvändigt bruk endast. Var noga med att inte få medicinen i dina ögon, näsa eller mun. Om detta skulle ske, skölj noggrant med vatten. Använd Retin-A enligt anvisningar från din läkare.

Förvaring

Förvara Retin-A oåtkomligt för barn och avskilt från djur. Förvaras i rumstemperatur, åtskilt från värme och solljus.

Eventuella biverkningar

Alla mediciner kan orsaka biverkningar, men många personer har inga eller milda biverkningar. I de första 2-3 veckorna kan din akne verka sämre, detta förväntas och är ett tecken på att medicinen fungerar. Kontrollera med din läkare om några av dessa biverkning kvarstår eller blir besvärande: rodnad, fjällning, känslighet för solljus eller hudirritation. Uppsök en läkare omedelbart om några av dessa allvarliga biverkningar skulle inträffa: allvarliga allergiska reaktioner (hudutslag, nässelutslag, klåda, andningssvårigheter, tryck över bröstet, svullnad av mun, ansikte eller läppar), svår rodnad, svullnad eller blåsor.

Försiktighetsåtgärder

Vissa medicinska tillstånd kan interagera med Retin-A. Tala om för din läkare eller apotekspersonal om alla mediciner du använder, detta inkluderar receptbelagda, receptfria, naturläkemedel och kosttillskott. Om du är gravid, ammar eller planerar på att bli gravid tala om det för din läkare innan du börjar behandlingen med Retin-A. Medicinen kan göra att du blir solbränd lättare. Under behandlingen av Retin-A ska du undvika solen och solarium tills du vet hur du reagerar av medicinen. Använd solskyddsfaktor om du vistas i solen under en längre period.

Missad dos

Om du missar en dos av generisk Retin-A, hoppa då över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Applicera inte medicinen oftare än vad som riktas.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

 

image description

Relaterade Produkter