monitored
image description

Generisk Hyzaar

image of Generisk Hyzaar
Hyzaar används för att sänka högt blodtryck och för att förebygga stroke. Köp generisk Hyzaar säkert och i diskret förpackning hos oss.
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
90 piller 12.5mg 2105.2 kr 1702 kr 18.91 kr add
120 piller 12.5mg 2645.2 kr 2134 kr 17.78 kr add
150 piller 12.5mg 3208 kr 2584 kr 17.23 kr add

Hyzaar används för att behandla högt blodtryck och därmed minskar det risken för stroke. Hyzaar är en kombination av angiotensin II-receptorblockerare och urindrivande. Angiotensin II-receptorblockerare fungerar genom att vidga blodkärlen och hjälper njurarna att eliminera överskott av vätska och natrium från kroppen.

Bruksanvisning

Drick extra mycket vätska medans du behandlas av Hyzaar. Läkemedlet kan öka mängden urin eller få dig att urinera oftare. För att detta inte ska störa din sömn är det rekommenderat att inte ta Hyzaar senare än klockan 18.00 på kvällen. Om du tar kolestyramin eller kolestipol, fråga din läkare eller apotekspersonalen hur man tar det med Hyzaar. Använd läkemedlet enligt anvisningar från din läkare. Fortsätt användningen av Hyzaar även när du känner förbättring.

Förvaring

Förvara Hyzaar i rumstemperatur, ca 25 ° C. Kortare förvaring mellan 15° och 30° C är tillåten. Förvaras åtskilt från värme, fukt och ljus. Förvara inte i badrummet. Håll Hyzaar oåtkomligt för barn och avskilt från husdjur.

Missad dos

Försök att inte missa några doser. Om du missar en dos och kommer på det samma dag, ta då dosen så fort du kommer på de. Om du inte kommer ihåg förrän nästa dag, hoppa då över den missade dosen och fortsätt sedan som vanligt. Ta aldrig två doser samtidigt.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

image description

Relaterade Produkter