monitored
image description

Mintop 10%

image of Mintop 10%
Mintop 10% är en medicin som används för att förhindra ytterligare håravfall hos män. Köp Mintop 10% säkert och i diskret förpackning hos oss.
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
1 flaska 10% 913.6 kr 748 kr 748 kr add
2 flaskor 10% 1644.4 kr 1330 kr 665 kr add
3 flaskor 10% 2375.2 kr 1918 kr 639.33 kr add

Mintop 10% (Minoxidil) är en medicin som används för att förhindra ytterligare håravfall hos män. Formulan fungerar genom att stimulera blodkärlen i hårbotten som i sin tur stärker hårsäckarna. Med regelbunden användning av medicinen kan Mintop 10% också börja tillväxt av nytt hår.

Bruksanvisning      

Skölj håret före användning för att avlägsna smuts och torr hud från hårbotten. Applicera en liten mängd av Mintop 10% i hårbotten och massera medlet försiktigt in i huden. Låt medicinen verka i några minuter före sköljning. Var försiktigt med att inte låta medlet komma i kontakt med ögonen. För bästa resultat använd Mintop 10% enligt din läkares anvisningar.

Biverkningar

Biverkningar som kan uppstå när du använder Mintop 10% är:

• Huvudvärk

• Torr hårbotten

• Irritation eller klåda i hårbotten

Sluta omedelbart användningen av Mintop 10% och kontakta din läkare om du upplever yrsel, svaghet, bröstsmärtor, oregelbunden hjärtrytm, eller om du har tecken på en allergisk reaktion som t.ex. nässelutslag, svullnad, svårt att svälja eller problem med andningen. Vissa biverkningar kan kräva att du minskar användningen eller dosen av läkemedlet. Om du har de mer allvarliga symptomer bör du uppsöka en läkare omedelbart.

Observera

Om du har sår på huvudet eller någon annan slags skada ska du inte applicera Mintop 10% på huden. Det är också viktigt att förhindra läkemedlet från kontakt med slemhinnor, såsom ögon, öron, näsa eller mun. Om du är laktosintolerant eller har en tumör som påverkar binjurarna ska du inte använda medicinen. Om du har hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, kärlkramp, hjärtproblem, nedsatt njurfunktion, om du är äldre eller ett barn ska du informera din läkare innan du använder dig utav Mintop 10% eftersom din dos kan behöva regleras för att förhindra eventuella komplikationer. Följ de instruktioner som du fått av din läkare eller apotekspersonal i samband med läkemedlet. Dosering kan variera från person till person beroende på de tillstånd som behandlas. Det är viktigt att du alltid informerar en läkare om ditt hälsotillstånd och om de mediciner du eventuellt tar innan du påbörjar en ny medicin. Om du är gravid, ammar eller om du har några allergier tala med din läkare innan du använder detta läkemedel.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

 

image description

Relaterade Produkter