monitored
image description

Mintop 2%

image of Mintop 2%
Håravfall är ett vanligt problem hos män och nu kan detta förhindras med hjälp av Mintop 2%. Stimulera hårbotten och upplev återväxt av nytt hår!
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
1 flaska 2% 520 kr 430 kr 430 kr add
2 flaskor 2% 857.2 kr 700 kr 350 kr add
3 flaskor 2% 1246 kr 928 kr 309.33 kr add
4 flaskor 2% 1408 kr 1144 kr 286 kr add

Mintop 2% (Minoxidil) är en medicin som används för att förhindra ytterligare håravfall hos män. Formulan fungerar genom att stimulera blodkärlen i hårbotten som i sin tur stärker hårsäckarna. Med regelbunden användning av medicinen kan Mintop 2% också stimulera tillväxt av nytt hår.

Bruksanvisning

Skölj håret före användning för att avlägsna smuts och torr hud från hårbotten. Applicera en liten mängd av Mintop 2% i hårbotten och massera medlet försiktigt in i huden. Låt medicinen verka i några minuter före sköljning. Var försiktigt med att inte låta medlet komma i kontakt med ögonen. För att få bästa resultat använd Mintop 2% enligt din läkares anvisningar.

Biverkningar

Biverkningar som kan uppstå när du använder Mintop 2% är:

• Huvudvärk

• Torr hårbotten

• Irritation eller klåda i hårbotten

Sluta omedelbart användningen av Mintop 2% och kontakta din läkare om du upplever yrsel, svaghet, bröstsmärtor, oregelbunden hjärtrytm, eller om du har tecken på en allergisk reaktion som t.ex. nässelutslag, svullnad, svårt att svälja eller problem med andningen. Vissa biverkningar kan kräva att du minskar användningen eller dosen av läkemedlet eller om du har de mer allvarliga symptomer bör du uppsöka en läkare omedelbart.

Observera

Om du har sår på huvudet eller någon annan slags skada ska du inte applicera Mintop 2% på huden. Det är också viktigt att förhindra läkemedlet från kontakt med slemhinnor, såsom ögon, öron, näsa eller mun. Om du är laktosintolerant eller har en tumör som påverkar binjurarna ska du inte använda medicinen. Om du har hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, kärlkramp, hjärtproblem, nedsatt njurfunktion, om du är äldre eller ett barn ska du informera din läkare innan du använder dig utav Mintop 2% eftersom din dos kan behöva regleras för att förhindra eventuella komplikationer. Följ de instruktioner som du fått av din läkare eller apotekspersonal i samband med läkemedlet. Dosering kan variera från person till person beroende på de tillstånd som behandlas. Det är viktigt att du alltid informerar en läkare om ditt hälsotillstånd och om de mediciner du eventuellt tar innan du påbörjar en ny medicin. Om du är gravid, ammar eller om du har några allergier tala med din läkare innan du använder detta läkemedel.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

image description

Relaterade Produkter